Canucks nastúpia v prvom zápase pravdepodobne bez Malhotru

01.06.2011 Celý región

Hokejista Vancouveru Canucks Manny Malhotra.Foto: SITA/APVANCOUVER 1. júna (WEBNOVINY) - Center Vancouveru Manny Malhotra pravdepodobne ešte v stredajšom prvom finálovom zápase Stanleyho pohára proti hokejistom Bostonu nenastúpi. V utorok vynechal tréning Canucks.

Generálny manažér víťaza Západnej konferencie Mike Gillis síce odmietol stopercentne povedať, či Malhotra nastúpi alebo nie, ale naznačil, že pravdepodobne nebude v zostave pre prvý zápas.

\"Sú to veci, ktoré sa neustále menia. Dnes bol deň, keď sme cítili, že bude lepšie, ak neabsolvuje tréning. Musíme byť trpezliví. Má veľký entuziazmus, ale musíme byť aj opatrní,\" povedal Gillis.

Malhotra dostal 16. marca v zápase s Coloradom pukom do ľavého oka a musel sa podrobiť dvom operáciám. Lekári mu v prvých prognózach predpovedali predčasný koniec sezóny, pred pár dňami sa však objavila možnosť, aby si zahral finále Stanleyho pohára. Špecialista na vhadzovania a defenzívnu prácu absolvoval s Canucks niekoľko tréningov. Canucks sa pokúsia stať prvým kanadským tímom so Stanleyho pohárom od roku 1993.
 

Vyberte región